Sunday, April 18, 2010

update service

Memandangkan lately nih banyak tempahan yang teman terima dari kawasan Taiping & sekitarnye,..menyebabkan teman xberkesempatan nk update blog..
Disini ingin teman warwarkan..yang mana ..untuk tempahan luar dari kawasan Taiping,...teman dah tidak menerima tempahan untuk peket2 kecil..yang mana kos penghantarannye agak mahal sedikit berbanding dengan kos penghantaran sekiranye pelanggan membeli dalam balang..udah teman servey & bandingkan harganye setiap kali teman menghantar tempahan..tapi,..sekiranye pelanggan teman yg berniaga dikedai-kedai runcit serta akak2 dealer yg berjualan diopis,... & mmg menjual kerepek nih secara peket & juga balang,...teman masih terima lagi tempahan itu..jangan risau,..teman boleh dibawa berunding...bukan susah pon untuk buat dalam pempeketan kecil,..apa yg penting,..kepuasan pelanggan...


Kepada pelanggan2 teman yg xhenti2 memberikan sokongan,..terima kasih ye..buat akak2 dealer yang dekat kilang Colgate di Petaling Jaya tu,...time kasih atas tempahan yang xputus2...hahah teman suka guna ubat gigi Colgate :)