Monday, June 14, 2010

Contest gaya paling seksi!


Salam.....

Lama sangat rasanye teman xupdate blog kerepek teman nih...bukan sebab bisnes lingkup..biasala bisnes,..ada pasang surutnye..tapi teman bersyukur sbb ramai pelanggan yg percaya dgn produk teman..produk org kampung..heheh...dikesempatan ini,..teman dgn besar hatinye nk anjurkan satu pertandingan untuk menghargai semua pelanggan2 yang setia menyokong teman,...juga tidak ketinggalan rakan2 yg baru.






Pertandingan ni,..teman namakan Pertandingan Gaya Paling Seksi Makan Kerepek..
xkisah la apa jua jenis kerepek (xsemestinye kerepek bayam)...asalkan penuh dgn ekspresi muka,gaya & sebagainye..

Pertandingan ni bermula dari 25hb Mei - 13Jun 2010..
Jadi,pada 14Jun 2010 teman akan umumkan nama pemenang-pemenangnye..
Para pemenang akan dipilh berdasarkan pada gambar yang dipaparkan pada blog masing2...teman serta beberapa org juri pro akan mengadili gambar2 anda sekalian seadilnye..
hadiah-hadiah misteri menanti anda...sekiranye penyertaan mendapat sambutan baik,..bilangan hadiah mungkin akan digandakan...itu semua bergantung pada penyertaan..


Jika rakan-rakan semua ingin menyertai pertandingan nih,...senang ajer..

1.Jjadi follower blog nie2. 


2. Buat simple entry pasal giveaway ni tajuk : GAYA PALING SEKSI MAKAN KEREPEK & jgn lupa upload sekali gmbr penyertaan anda yg sedang makan kerepek dgn penuh gaya

3. upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry ni

4. tulis komen "
SAYA DAH JOIN", tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian giveaway tu ye..

Jadi,..apa tunggu lagi..serlahkan gaya seksimu sambil makan kerepek..!! kelasss gitu!!
Good Luck!

15 comments:

eda~ejai said...

saya dah join.. harap dapat la hadiah dari pihak penganjur ye..

http://eda83.blogspot.com/2010/05/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html

hidawati.kadiso@gmail.com

Atif Hafiz said...

salam perkenalan....
saya sudah menyeksikan diri..soo saya dah join contest ni...:D

aku seksi<<<klik sini untuk lihat keseksianku.....

atiffiz91@yahoo.com.my<<<emel

mohd sasuke said...

SALAM...saya dah join..tinggalkan url dan emel di sini..

http://caersasuke.blogspot.com/2010/06/contest-gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html

caer_ipath@yahoo.com

jom jemput singgah ke blog saye..

Nida said...
This comment has been removed by the author.
Nida said...

Salam..

Kak nida nak cubA nasib.. mudah2 aksi sikecilku memikat juri..aminnn

SAYA DAH JOIN


http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html

radinsah@gmail.com

Nana said...

salam nak join juga ye..ni link nye
http://ibudamia.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html
nanamrul@yahoo.com

suhida said...

salam,
Saya dah join.
http://fazdarazat.blogspot.com/2010/06/pertandingan-gaya-paling-seksi-makan.html
suhidamathanip@yahoo.com

SHAZA said...

salam kenal, saya dah join.
http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html
manjakusyg@gmail.com
tqvm......

anin said...

salam
mencuba nasib dn doa ada la rezeki di sini

entri saya di sini ye

anin said...
This comment has been removed by the author.
zaikulim said...

salam

zai dah join

http://kerepekbayam.blogspot.com/2010/05/contest-gaya-paling-seksi.html


zbintim@yahoo.com.my

Asya said...

SAYA DAH JOIN :

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html

email : lya_afrina@yahoo.com

♥MAMA♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥MAMA♥ said...

hi,salam pkenalan..
mama pun nk join gak, dh ikut seme rules dah, ni entrynyer ye :

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html

♥MAMA♥ said...

hi,salam pkenalan..
mama pun nk join gak, dh ikut seme rules dah, ni entrynyer ye : (dh try submit 2,3 kali asyik failed je,huhuu)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/gaya-paling-seksi-makan-kerepek.html