Saturday, June 19, 2010

The Winner...

Salam & mahap kengkawan...atas keterlambatan teman menghupdate & mengwar-warkan siapa pemenang pertandingan yg telah teman buat baru-baru nih,..


Seperti yang kengkawan semua tau,...pertandingan tu pon dah berakhir pada 13Jun yang lalu....jadik,..sebenarnye...hadiah yang disediakan cuma 2 sahaja.....tapi,..setelah berbincang dengan seponsorship teman iaitu cik asbenn.....incik seponsorship dengan senang hatinye menambah bilangan hadiah menjadi 5 hadiah!!!!  


Jadi,...incik seponsorship telah pon memilih senarai pemenang2 bagi penyertaan Pertandingan Gaya Paling Seksi Makan Kerepek....


Para Pemenang dipilih atas berbagai2 kategori yang mana semuanye seksi-seksa belaka...adeh2...


1.   Pemenang pertama... Puan Nida..
  komen cik asbenn : melampau seksinye!!mcm nk terkeluar biji mata.. kikikiki




2.   Pemenang kedua... Puan Mama...
  komen cik asbenn  : mak aih..nih btol seksi nih..dgn mulut2 sekali..  :)






3.  Pemenang ketiga.. Mohd Sasuke..
  komen cik asbenn : nih namanye pose ala-ala sengal..tp credit pada dia sbb dia sempoi je pakai kain pelekat..peace beb!!




4.   Pemenang keempat.. Puan Eda~Ejai...
   komen cik asbenn : apsal la mcm terpakse je anak dia nih...nih mesti mak die suh makan gak kepok tu sbb nk join pertandingan nih..hahaha..adeh la..




5.   Pemenang terakhir... Puan Suhida..
  komen cik asbenn : sampai ati mak dia tau..xmo kasik pakai pampers dulu...sib baikla ada bekas kepek tuh...


Para pemenang diminta menulih alamat serta nama penuh kepada teman untuk teman pos hadiah2 kengkawan yang menang...sila emailkan pada kerepekbayam@gmail.com


Hadiah2 yg dapat teman & cik asbennsediakan xlah seberapa...


hadiah nih dari cik asbenn....

Hadiah dari teman?..ada jugak....tapi,..xdapek la nk tunjuk gambar kat sini sbb barangnye blom sampai lg..insyaAllah,..ari Selasa nnti baru sampai barangnye...

harap kengkawan yg menang sudi terima ye pemberian teman & cik asbenn yg xseberapa...InsyaAllah,..teman cuba poskan hadiah2 nih semua dalam minggu depan ye...tunggu tau hadiah dari teman...




Jadi,....terlerailah sudah semua jawapan...teman ucapkan tahniah pada semua peserta yg menang..InsyaAllah..panjang umo,murah rezeki teman....lain kali teman buat contest lagi ye... tenkiu semua!!!!





5 comments:

Nida said...

Alhamdulillah...syukur..

Rezeki di pagi Sabtu...gembira sesangat nih...hoooorreeyyyy

Terima kasih banyak2, semoga Allah limpahkan rezeki buat kalian sekeluarga..aminnn

Nanti Kak Nida emelkan details ye... :)yeehhaa

♥MAMA♥ said...

alhamdulillahh...x sangka gak byk pemenangnnyer,rezeki sara terpilih gak..tima kasih byk2 buat penganjur je,comey hadiah tu,ok nnt mama emailkn detail ye ;-) tenkiu again

eda~ejai said...

heheheh.. tak sangke dapat gak.. time keseh cik kepekbayam.. hehheh.. smoge cik kepek n suami dimurahkan rejeki ye.. time kaseh byk2..

suhida said...

yahuuu...
hihi..excited lebih ni.first time menang nih.alhamdulillah...huhuhu...nanti teman emel ye.

mohd sasuke said...

salam..wah x sangke tuah caer kat kain pelekat tu...ngeh3..anyway trimas ye

caer enjoy sgt join contest ni...ambil no phone ni 013-4080673